Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


så kan det gå

Ja, jag ringde. Jag trodde inte att du skulle svara. Men du svarade, och du var hemma. Ett stenkast ifrån mig.
Men jag hade aldrig tänkt på vad som skulle hända om det hände, så jag slingrade mig ur och satte mig att begrunda.

Det rinner ren sprit en sjuhelvetes häxblandning ner i avloppet från Uddgränd 22 ikväll. I skolan står en betongvägg som krossade min hand. Familjen springer så fort i så snäva cirklar kring mig att jag inte vet var jag har dem.

jag vet ingenting längre

I\'ll take a raincheck from reality




Övriga genrer av BaraOrd
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-06 19:26



Bookmark and Share


  Axelandra
Så kan det gå...
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd