Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Darfur finns det inga Änglar.

Så mycket Lidande.

En vacker kvinna
märkt för livet
Två djupa skär sår på insidan av låret
Hon är \"Shamed\".
Det är vad de kallar \"det\".

En god man
fråntagen sin värdighet.
Han talade om sanningen
och fick betala dyrt.
Regimens män \"köpte\" hans liv.

Ett oskyldigt barn
taget från vår jord
medan de bara såg på.


Men vad kan någon göra.




Fri vers av Pisces
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-12-06 22:33



Bookmark and Share


  månica
engagemanget märks.
och välavägda formuleringar.
2007-01-17

  Freeman
Det behöver skrivas, det behöver sägas...aldrig får vi glömma vad som händer mitt framför våra ögon, vi som lever våra trygga liv här och nu.
Du gör det mästerligt med en kort dikt!
2006-12-09

  Dilsewat
man känner engagemanget i varje rad,
gripande,
2006-12-08

    Mr. Edward
håller med orchid. hemskt, med dock väldigt bra formulerat.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Pisces
Pisces