Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förneka kärleken kan orsaka det värsta problemen som finns


Ensamheten

Min ensamhet har övergivit mig, smärtan som alltid skuggade mig var nu mitt förflutna spöke.

Dikterna jag skrev om mitt hjärta som var uppdelat i två bitar, har nu blivit en myt för mig.
Allt detta hände den dagen jag då jag hittade dig.

Den dag, den stund, den känslan är för evigt min.




Fri vers av Hannah_
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-12-07 20:41



Bookmark and Share


    Camillaa
kÄNNER IGEN mig starkt i texten!
bravo!
/ C
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannah_