Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande kärleken, personligen själv har jag många ärr, detta är mitt sätt att förmedla mina känslor.


Hemligheten

Var dag som går, var andetag jag tar, börjar livet att klarna för mig.

Den smärta som jag en gång bärde på, har blivit min största hemlighet.
En hemlighet som ingen annan ser förutom dom som tittar noga.

Att känna att ens hjärta är delat på två sätt, är inte enkelt.
Att hoppas på en illsion och inte inse verkligheten är min vardag.

Att kunna sluta älska dig, att börja om på nytt är en gåta.

Jag har förnekat mina känslor, jag har svalt dom, idag är dom imin illsion.




Fri vers av Hannah_
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-12-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah_