Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar denna dikten, den förklarar min vardag.. förnekelsen.. pausen emellan den personen, fick mig att inse att jag inte behövde honom mer.


Att älska dig

Mitt samvete har tillslut blivit min smärta, min kärlek för dig har blivit en dröm som har blivit min vardag.
Dagen kom då Jag insåg att jag älskade dig, men jag behövde dig inte längre.




Fri vers av Hannah_
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-12-08 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah_