Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lack


sjana

skola förståndet
din otro

prägla offensivt
om du behöver

ingenting

är ju bara
din konflikt




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 146 gånger
Publicerad 2006-12-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga