Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklarande text, som om detta behövdes, kanske ändå...



Texterna här nedan,

den första handlar om graviditet*

den andra handlar om när graviditeten är över,
när babyn låter sin röst höras av grannen**



* \'Avundsamt\'

** \'Kan höra hennes skrik\'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-08 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP