Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt innan


jag har ett minne av en pälsbrämad kappa
i ett vinterlandskap
en övergiven väg, en flicka i rött

ljudet av ekrar mot knastrande snö
har bytts mot en trasslig vind
det finns en stillhet när någon just dött
men vi andra finns kvar

det är is som rispar min kind
vargar dansade i månen, sprang över fälten
det är minnen jag har
och allting hann tina och allt hann bli blött
långt innan flickan var saknad




Fri vers av Sigrinn
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 20:53



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Kul att se dig skriva igen Sigrinn..
och en dikt med vinter i.

Fina bilder som svider lite i näsvingarna,
och i bröstkorgen,

"en stillhet när något just dött"

"en flicka i rött"
"allt hann bli blött"

Längtar efter min vinter..

Vänlig häls
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sigrinn