Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
engelsk


Try to murder?

English is killing me
Just wait and see
Someday you'll also want to flee
But then, after that
Just see what became of me
I'm sitting studying languages
Japanese, Finnish and Swedish,
Spanish - even English
But know it's not English killing me,
Now it's me killing English




Fri vers av Litia Featers
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-13 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litia Featers