Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GASTroNOmi



sötma
dina söta, delikata läppar får mig att glömma min bittra historia.

beska
den beska eftersmaken efter att ha blivit bedragen ligger kvar.

salt
mina salta tårar rinner långsamt ner, sakta in i min mun.




smakar på livet
varje dag

Nya upplevelser, nya kombinationer.
Ljuvliga du.




Fri vers av Robbe
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-13 19:37



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Det var längesedan sist men nu har du gjort det igen...komponerat ett vackert litet mästarstycke!
Jag förundras över dina rader och berörs av vändningarna...
Skriv mer...och ofta...så jag får bedåras.
Kramiz
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Robbe