Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkäksjukan



Hos mamma över

jul, äter magen full där

hon ensam annars




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-12-15 18:28



Bookmark and Share


  Scalebag
Bli vintrig i käken låter jobbigt... frost i tandköttet typ?
2006-12-16

  Eline.P
Vacker omtanke........men .......funderar om något ligger något dolt i den dubbeltydiga rubriken :)
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP