Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningsfras, istället för hej då



Ha också en bra dag

ej blott som alltid

ett underbart jag




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-12-16 01:03



Bookmark and Share


  Söder
Ah, det tog ett tag innan jag såg vad som egentligen stod skrivet. En bra fras helt enkelt...
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP