En stad ovan molnen" av Thorwald Olsson

(textId=317167)
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till "En stad ovan molnen" av Thorwald Olsson

(textId=317167)



Min broder...



Min broder
äger lust i steget
i skymmningssolens häv

vilar sådär
med blicken mot
förgänglighetens vingar

och för ett ögonblick
alltings förundran
häves vidare

i brustna segelsömmar
i lovens tafatta tömmar
lyssnar vi

till fågelsång




Fri vers av Nightngale
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-12-16 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale