Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhållan-devis


DB2 056 Förhållande



Hon ger mig inte allt
och inte väntar jag mig
det precis heller
hon ger mig inte sig
fast det är vad hon tror sig ge

Ibland vill jag tro
fastän det är omöjligt
det är vad hon gör

Hon ger vad hon kan
och jag ger jag med
av mig helt och hållet
fastän jag vet med mig
det är en omöjlighet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-16 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP