Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JORDENS SJÄL

Jag är den sörjande.
Sörjer över denna värden.
Som vi alla lever i.
Allt livet är förlorat.

Vi förstå inte, tiden är kommen.
Vi har gjort vårt val.
Jag sörjer över denna värd.
Och dom valen som är gjorda.

En värd som ligger i mörker.
Ett mörker över sommaräng.
Vi är förlorade.
Men inte så som ni tro.




Fri vers av FIG-GHD742
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-16 21:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket berörande text
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

FIG-GHD742