Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 062 Livet är fyrkantigt...



Livet kan du få skåda
inuti en fyrkantslåda
hittas kan väl där
saker som står en när

livet överallt omkring
betyder ingenting
det är ju i en låda
vi skall leva båda

och lådan har fönster
med regn på bildas mönster
där kan en titta ut
kika på allt till livets slut

livet kan du få skåda
inuti en fyrkantslåda
hittas kan väl där
vad en håller kär




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-17 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP