Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes påvisbara kärlek.... (Haiku)




...som alabaster,

daggvåta grönmossor, på

stenar, i skogar




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-18 01:51



Bookmark and Share


    Karlstadtös
Mycket vackert språk! Gillar dina haiku-dikter vännen!
2024-01-17

  Per Rydberg
Mjuk och vacker!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP