Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strö tankar

Tiden springer.
Först sakta strövande, känner att tiden ökar takten.
Hinner jag med? Hinner jag med?
Försöker stanna upp lite, hålla emot.
Tiden är stark!
Är detta en kraftmätning?




Övriga genrer av BlueBaloo
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlueBaloo