Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeställ






en arabesk
av goda intentioner
smakar sött
som persisk tangerin

lödda små
insikter i tenn borde
vara lysande
stjärnors fixa idéer

kvarteren i
klara tankar blott minnen
och filigran
som snåriga sällsamma

grunnanden
ger djupa förgreningar
lätta överslag
är däremot ogrundade

flyktiga
föreställningar i ett sånt
tankeställ
som oftast får mig att le




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:54



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Gillar särskilt de första verserna och alla vackra, juliga ord. Som helhet tycker jag att dikten är litet för lång för att helt hänga ihop och bli helgjuten, men mycket njutbar läsning är det.
2006-12-19

  Nina V A
och jag faller in i leendena, så skönt texten flyter på i sina ords former.
Ditt språkbruk är som alltid en fröjd att skåda!! Duktiga du!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga