Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snygg utgång






nattvalvets negativ

blev bländande

inversion i

gnistrigt gräs


stjärnstudio


att ge

soppåse värdig sorti i




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-19 05:33



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Inversioner är något som alltid fascinerat mig, och som liten minns jag att när de framkallade korten kom efter semestern så satt jag i timmar och tittade på negativen, för att den var en annorlunda värld - ungefär som att lägga sig ner på golvet, titta upp i taket och tänka sig att det var golvet, att jag gick omkring där. Sådana tankar får jag. Och som du säkert märkt så är jag besatt av stjärnorna. Självklart faller jag också pladask för dina alliterationer! Sedan förlorar du mig i de sista raderna, romantiker som jag är. Jag tolkar det som att du går ut med soporna. Och det är en bra, humoristisk vändning i vardaglighet av det tidigare högstämda. Men för mig var dikten så perfekt innan, att jag mentalt klipper av den vid stjärnstudio. Jag tycker absolut inte att du ska ta bort slutet - men själv vill jag fortsätta dväljas bland stjärnorna och för en stund få glömma alla jordiska soppåsar...
2006-12-19

  Per Rydberg
Då skickar jag en uppskattande kompost! Visst är valvet vackert nattetid!
Likaså dina ord!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga