Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
**


Nattmedicin.



Glödlampstrådar brinner

bränner mina hinnor

vill se ljuset, tittar länge.


I luftens mörker stannar

vitglödande trådar kvar

långt efter att jag släckt.


På detta vis följer ljuset

sömnens brokiga sinnen

hindrar ondskans intrång.


B.M.N-R 2005-01-05






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-01-05 16:53



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om att hålla ljuset inom sig...så mörkret inte tar över...Bravo!!
2005-01-06

  Anna H
Ja så kanske man ska göra för att behålla ljuset inom sig... Bra skrivet!
2005-01-05

  Ola Rydberg
och ljus
2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund