Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bor en grävling bakom soptunnorna i grannens trädgård, den har skrämt bort en familj med igelkottar, de söta små ekorrarna samt den där tvärjäliga skatan som låter så på morgnarna...


Dubbeldiagnos 2


Titeln dubbeldiagnos
anspelar på hur en bär huvudet
på två ställen,
under armen och...
...på skaft

visst, och säkert kan en lägga
en politisk tvåsitsaspekt på den också,
men jag menade dels
att jag skriver om en sak i ingressen,
en helt annan sak i texten

behovet av att få vara kluven
är nog så stort i samhället
att det inte bara är de med diagnos
som har det behovet...

samtidigt finns ju möjligheten
att läsaren av texterna har chans
till egna tolkningar

som den sedan frågar efter
om de var de \'rätta\' tolkningarna...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-12-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP