Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara någon annan

jag är rädd för att du ska veta

jag är rädd för att gå förlorad

jag är rädd för att du ska glömma
bort, mig

jag är rädd för vem jag är

vad häder då man får reda på att man inte gillar den man är?




Övriga genrer av Chrisy
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-12-20 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chrisy