Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Finna Balans.




Eko i skogen, eko i mig, eko eko

ingen stillhet inom utom

rassel från löv får mig att vakna

tar bort bedövningens järngrepp.


Jag lyfter ögonlocken, öppnar kanaler

som tar in det rena syret till mina

tidigare snörpta lungor

ådrorna pumpar rytmiskt.


Tystnad i skogen, i mig.


B.M.N-R 2002-09-25 (Red. 6/1-05).





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-01-06 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund