Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enfald, när den är som mest begärlig



Ibland känns saker som upp och ned vända världen, säger Åke, men det där vet jag ingenting om. Så jag var tvungen att svara på några frågor han ville ställa till mig. Sedan kändes det genast mycket bättre.

-Tycker du det är det minsta konstigt att när jag har ett arbete, så kallas det sysselsättning, men om jag blir utan arbete, ja då är jag arbetslös...
-Nej, inte när det gäller dig. Jag däremot, som har ett riktigt arbete, jag håller mig bara sysselsatt på hemmaplan. Med familjen och min hobby.
-Vad har du för arbete då?
-Jag lär ut hur man gör för att framföra fordon i trafiken, det är ett styvt jobb må du tro.
-Och vad har du för hobby?
-Jag skulpterar i granit och reparerar släktens bilar, men det är mest en kul grej, när jag inte är med barnen, lagar mat, städar och tar med familjen ut på landet.
-Själv blev jag ju världsmästare i simning... på min distans.
-Jovisst, men du vann det väl bara en gång?
-En gång räcker långt skall du tro.
-Du blev alltså enfaldig världsmästare...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-21 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP