Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på varför jag inte längre kritiserar just dig



...eller som jag ett år
råkade skriva på samtliga julkort,
tror det var en
37 stycken ungefär...

texten löd

Gul jod och flytt gott år 2003!

när jag berättade det för mamma
var det tur att hon låg ner och åt
frukost,

för hade hon stått upp
så hade hon säkert trillat ned
i favoritfåtöljen och strax därpå
befunnit sig i sittande ställning...

...som den där busken
(Bush, på engelska)
som brinner och brinner
av hjärtans lust
och bara sitter kvar
fast han har huvudet under armén




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-22 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP