Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två stollar försöker via dialog komma fram till någon sorts förståelse... Om vi nu alla är olika, trots våra synbara skillnader, hur skall vi då kunna vara tillräckligt olika för att mötas på halva vägen såsom i förståelse...?


DB2 098 Ordande förståelse



-Har du försökt läsa det där?
-Nej, jag förstår inte grekiska.
-Vad synd att inte alla
talar samma språk.

-Javisst! Men inte ens de
som talar samma språk,
talar samma språk...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-22 03:16



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Här är en stolle som läst och förstått - tror jag...hm ..hm...

Rena grekiskan kan i bland vara,
det enda rätta för att få någon att förstå...
Med siffror är det nog lite si och så.
Gillar när du plitar på...

Teckenspråk är ej heller dumt,
kanske aningen alltför stumt
Vad andra tycker kan verka skumt...

Jag språkar, bråkar, leker med ord och
gillar alla
språk på vår jord...
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP