Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av O. S. *16/5 -1986 †21 /12 -2006


varför från oss






ur moderlivets famnar
togs från hennes
händer

det som
gud förbjude

sin faders ögon aldrig
speglar blickar
livets


gåva


så som du var
var är du nu


återstoden


en avgrund att bära
alla minnena

av dig

är alldeles
för få

endast
nitton år

reste du vart







Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-12-22 09:14



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Texten ger känslan av saknad och sorg stort djup och tyngd! Du väver en vacker bonad till minne, och kärleken står tydligt fram i orden! Tänker på dig i sorgen!
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga