Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 107 Vänskap



Vad är det för mening
försöka bli vänner?

Vi går ju förbi varandra
av oförstånd
rädsla




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-23 15:55



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Du har rätt, men oförstånd kan botas(fråga Carola).
Utan vänner - inget liv.
GOOOOOOD JUUUUUUUUL.
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP