Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foamgnome







skum tomte











ät och drick gott

väna och vårda varandra

god jul allesammans











Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-12-24 15:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vätte på dig också :)
2006-12-24

  Mangal VIP
Härligt tugg... Tomten är rätt skum.
2006-12-24

  Per Rydberg
Har just varit och 'tomtat' på ett ställe här, fick med mig hem ett gäng såna där sega luftiga saker i vitt och rött som du skriver om. God Jul själv!
/Per
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga