Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek



nästa gång jag ser dig,
ska jag slå dig på käften,


och ta tillbaks mitt hjärta



(samt mitt gamla torra nagellack)




Fri vers av Evelina-B
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-12-26 17:26



Bookmark and Share


    Louvisa
Där satt den!
Helt underbart bra!
2006-12-28

  rasa
åj , den va fin :)
bra slut
2006-12-26

    Camillaa
kort,men bra!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Evelina-B
Evelina-B