Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det jul igen...med den kom du..... ;-)


Julgodis.....

Jag vill ha en mintkyss,
eller kanske en chokladboll...

Eller kanske en bränd mandel,
vem vet..... marsipan kanske är gott...

Äh, jag kan ju leva på just DINA kyssar!!
Så jag står nog över de andra frestelserna.....




Övriga genrer av Tinisen
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-12-26 19:37



Bookmark and Share


    Camillaa
jättebra innehåll :)

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen