Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ljus och mörker.


Elden som spräcker bergsmassiv

ena stunden kan himlen
flamma upp och molnslöjorna
täckas med mörk aska
blixtarna gnistra
bergmassiven
spricka utav all hetta
i nästa ögonblick kan elden
tona ut och ljudet av
ett forsande vattenfall höras

det finns scener ljusa
som bleka solstrålar en isig vinterdag
det finns scener mörka
som en sammetssvart ensam natt




Fri vers av Elin E
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-01-09 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E