Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga änglar som aldrig har gråtit..


Det finns inga änglar

det finns inga änglar
som aldrig har gråtit
och önskat sig bort bakom
de regntunga molngardinerna

det finns inga stillsamma
vattendrag vars lugn aldrig rubbats
inte ett hav där
det aldrig har stormat vilt

det finns inga dagar då solen
alltid går upp bakom bergen
bara om man plockar ut
alla mörka stunder

det finns inga facklor
som aldrig brinner ut helt
bara sådana som släcks
när alla har gått förbi

det finns inga stjärnor
som alltid stannar kvar
men det finns skimrande
stjärnexplosioner som
fortsätter att komma




Fri vers av Elin E
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-01-09 14:33



Bookmark and Share


  kath
formulerat om tingens ordning, var fin att läsa, tack
2005-02-05

  Hans w-art Westlund VIP
tog tacksamt emot dina tankar
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elin E