Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ska inte veta något.


Du ser ingenting(det svarta göms)

du ser ingenting för allt det
svarta gömmer jag i ett otillgängligt
rum du inte har tillträde till
du vet ingenting för jag
önskar mig inte din oro
men dessutom vill jag inte
att du ska veta något
du hör ingenting för jag vet
inte om du klarar av det
jag säger heller ingenting
till någon som jag inte litar på

för mig är det ändå
inte så farligt ändå
men att andra har samma
åsikt är jag osäker på
blir det värre så kan
jag nog bli orolig själv
men för tillfället så går
sitationen att hantera
jag vet bara inte hur länge
till tystnaden går att välja




Fri vers av Elin E
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-01-14 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E