Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter något som försvunnit.


En svag sol bland tårmolnen

det finns ett skimrande rofyllt hav
jag saknar lugnet från de vågorna
det fanns en strand med
kommande och gående tidvatten
jag vill höra ljudet från tidvattnet en gång till
det fanns varma vindar som kunde blåsa
jag önskar att de kunde ersätta de iskalla

det fanns en sol som lyste på himlen
den är stundtals svag men finns
bland tårmolnen på den ofta regntunga himlen




Fri vers av Elin E
Läst 218 gånger
Publicerad 2004-01-14 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E