Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Jag Vet.



Vore mina armar längre

lade jag dom runt dig

tryckte min kind länge mot din

stod fast på marken

gav dig stadga

du som vacklar nu

mina ben bär

dom är inte sköra längre

men jag vet vad det innebär

att svaja för vinden.


B.M.N-R 2003-03-22




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-01-12 15:10



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
finnas till för någon...som behöver ens styrka...Bra skrivet!
2005-01-13

    Yvonn
vad vi är för varandra eller vad vi borde vara.
2005-01-12

  Anette Blomberg
av värme och medkänsla. Tack för ditt stora hjärtaoch...långa armar...
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund