Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlast






ur trafiksäkerhetshänsyn

är det förbjudet

att dra
på för tunga lass

ändå
gör vi det

allihop




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-03 22:52



Bookmark and Share


  Molgan
klokt, mycket klokt....men ibland bär andra tyngre
2007-01-11

  Ida Karolina Bertilsson
Ja tänk så annorlunda livet skulle vara om vi bara levde efter trafikboken.
Gillar skarpt din dikt.
2007-01-08

  tom boreland
både på vägen
och i livet
2007-01-07

  Lasseman VIP
Oj! hm ja det har man ju gjort, man tror nog alltid man skall klara sig, tack för varning, ha det och eh kör försiktigt=)
2007-01-06

    Sandra Odhage
Väldigt tänkvärt och bra reflektering.... Gillar mycket.

//Sandra
2007-01-03

  Per Rydberg
Jo, men då är det kanske som poetandet behövs för att lätta på trycket!
Goda tankar och väl utfört till läsarens nöje iaf mitt.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga