Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så, att det man gör inte alltid hänger ihop med det man vill


Det är så att man vill dunka huvudet i väggen
För att kanske får man ut något vettigt

Det är så att man vill springa tills man inte orkar mer
För att kanske sedan kunna komma någonstans

Det är så att man vill krossa en dyr vas
För att det man har kanske inte går att laga




Fri vers av Matilda.k
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 14:17



Bookmark and Share


    Keiju
wow, texten är som ett knytnävesslag i magen, du lyckas verkligen få fram dina tankar!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k