Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig av hela mitt hjärta det finns ingen så underbart som du


sometimes you have to treasure the most importent things in life

det känns verkligen helt underbart
jag är lycklig med dig vid min sida
du är det bästa som hänt mig


men ibland vet jag inte det känns bara skumt
vad har jag gjort för att förtjäna dig
för att få ha din hand i min

men igentligen bryr jag mig inte


bara du vill ha mig vid din sida
är jag den lyckligaste i hela världen
bara du älskar mig är allt underbart


vi har ett speciellt band
oavsett vart det här leder
vi kommer alltid vara vänner
vad som än händer

du är det viktigaste för mig




Övriga genrer av empty
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empty
empty