Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort jag kom på en gång....


Heaven

Heaven is missing an angel...
Because Yor\'re still here on earth...




Övriga genrer av Gukkan
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-06 23:39



Bookmark and Share


  Gukkan
mm Min hund e så fin
2007-01-08

  Nanno
ohh den va så fin =)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gukkan
Gukkan