Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Perfekt

You are so beautiful that when I look at you, you
take my breath away.
Your perfekt eyes are sparkeling like pure water.
And your perfekt smile makes my knees weak.
Your perfekt body is like a greek god.
When I see it , I don\'t know where to go.
Your lips is so perfekt pink.
I love the way you push your perfekt hair away
from your perfekt face.
Your everywhere.
In my mind, in my head, and in my dreams.
When I close my eyes, all I see is you.
So stop being so beautiful and perfekt.
Cause I need to breath.
And I can\'t if you take my breath.




Fri vers av Gukkan
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gukkan
Gukkan