Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Vill Ju Se.



Behöver jag rinna med

ner i avloppet

simma bland avskrädet

för att uppskatta

det över ytan

det vackra som göms

av för tjocka ögonlock

det varma som min

iskalla kropp stöter bort

maktlösheten skriker;

ge mig en livboj, du med

klara vackra seende ögon.


B.M.N-R 2003-02-16





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-01-14 21:33



Bookmark and Share


  Pica pica
Din dikt är mycket vacker...och djupt berörande. Lustigt...för liknande tankar for genom mitt huvud när jag låg i badet tidigare denna kväll...men jag fann aldrig orden som du... Tack!
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund