Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Just Därför.




Jag ska hålla min arm mjukt

runt din midja,

föra dig över rampen

som bromsar ibland.


Visa tillgängligheten

då du tvivlar

på din storhet,

din kärleksförmåga.


I smått varje dag

ger du utan att veta

hur mycket hur genuint

du håller elden brinnande.


Hettans lågor står högt

jag säger att; jag älskar dig

idag imorgon alltid

just därför.


B.M.N-R 2005-01-15





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-01-15 01:14



Bookmark and Share


  Maj-Britt Simble
speglar kärlek och värme...
2005-02-06

  Cattis Rönn
som berör...Bra beskrivet.
2005-01-15

  Deva
Så fint du beskriver vardagskärleken. Den väcker värme i mig.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund