Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte ge upp.


Eldskuggan precis bakom dig

du springer ifrån eldhavet
lågorna är heta men bränner inte
tanken att stanna upp
tänker du inte ens färdigt
så länge vinden möter
flammorna i en maktkamp
elden skadar inte
så länge du är i rörelse
men den virvlande vassa askan
gör ändå rispor inuti
men även om du inte är stilla
kan eldflammorna lämna vissa spår

det går att fly
fast hålla tillbaka lågkraften
blir tyngre
ju längre tiden går
jag vill inte se
att du släpper taget
eldskärvor är vassa
risken för ärr finns




Fri vers av Elin E
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-01-15 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E