Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mongoliet


frihäst

stäpphav

vilt hovat

solsett i

enkom kalla

strävgräsa

ljus



ändlighet

rymde ingen

horisont

under den

stod högre

berg



karg man

närde ingen

annan ägan

än hans

sång och

jurta




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 11:59



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ty den stolte springaren har ingen ägare.

Det är en ljuvlig inre bild som målas upp för mitt inre. Tänker mig den utrotningshotade Przewalskishästen (eller hur det nu stavas) som ännu stegrar fritt.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga