Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovän eller vän?

Jag har aldrig varit ovän med dig,

för innerst inne är du alltid en vän.




Övriga genrer av rune
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-01-08 13:30



Bookmark and Share


    kamerakåt
dom två raderna säger mycket.
jag gillar den, den sätter sig direkt och berör (:
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

rune