Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våg

ska jag måla dessa ord



förgängliga
ur eld och hågkomst
när solvind
skriver sken åt norr

heta slockna
falna ut

kalla tänd
svalna ömma



snövidds under
stryk blå askmoln
i nätterna här
med dina armar

och drömda smek
smek igen

mina blickar
längs dina knogars sår



slut min saknande
sländas kokong
i packis på driv
släpp allt förtöj

våra dagar
snabba skott genom oss

åk nu
res iväg härifrån - du är fri






Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 13:51



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Som så ofta: Beroende på hur jag läser, blir det olika ting och tankar texten för mig till, men som titeln säger skapas det det vilda vattnet, havets vackert förföriskt farliga vågor, och stilla milda sommarglittret.

Du belyser bilderna väl med ditt fria språk som är så sinnligt berikande och variationsrikt förlösande - i sanningen ditt ordförråd förgyller o berikar mig
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga