Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orlov







ska jag måla dessa ord



förgängliga
ur eld och hågkomst
när solvind
skriver sken åt norr


kalla tänd
svalna ömma

heta slockna
falna ut



snövidds under
stryk blå askmoln
genom nätterna
med dina armar

och drömda smek
smek igen

mina blickars lock
längs dina knogars sår



slut min saknande
sländas kokong
i packis på driv
släpp allt förtöj

våra dagar
snabba skott genom oss

åk nu
res iväg härifrån - du är fri






Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-01-08 14:12



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Kan bara ge dig min stora uppskattning för en text som leker med orden, retar förståndet just för att du tar ett harskutt åt sidan när jag ska till att förstå! Ger upp och NJUTER av stämingen som du skapar med ditt härliga handlag med språket. Jag tackar för att jag får läsa den!!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga