Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
******


Vår Kärleksstund.




Du smeker mig till skönt vansinne

kysser djupt och naggar

mina läppar till svullnad.


Du ser mig rakt in i ögonen

länge väldigt länge

söker ett fullständigt gensvar.


Inget tvivel finns kvar då du

fortsätter din vandring

med lena händer.


Hela jag bejakar dig

kysser djupt tillbaka

medan mina ögon är vidöppna.


Alla lampor är tända

lika tända som vi

i vår kärleksstund.


B.M.N-R 2005-01-16






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-01-16 01:19



Bookmark and Share


  Manal
het och vackert.
2005-01-16

    CanisLupus
Välformulerat och målande... Jättejätte bra!
2005-01-16

  Cattis Rönn
den är bara sååå bra....älskar den...Bra beskrivet!
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund